Грижа за коса, кожа и нокти

SYSTEM COLLAGEN 11 000 PLUS Х 30 DOPPELHERZ

Код на продукта:  
48.94 лв.

Крайна цена с ДДС:SYSTEM COLLAGEN 11 000 PLUS Х 30 DOPPELHERZ е хранителна добавка, която се грижи за нормалната функция на опорно-двигателната система. Продуктът е с приятен вкус на горски плодове, е специално разработена иновативна комбинация от колаген, хондроитин, витамини С и D, съчетана с Мед и Селен. Колагенът е основна съставка на съединителната тъкан на организма – той е от изключително важен за доброто функциониране на опорно-двигателния апарат, както и за кожата, косата, ноктите. За да бъде усвоен от организма, колагенът трябва да бъде хидролизиран. По този начин спомага за самостоятелната синтеза на колаген от организма. Хондроитинът е основен градивен елемент на ставния хрущял. Витамин С допринася за нормалната синтеза на колаген в организма, осигурявайки антиоксидантна защита и подпомагайки нормалната функция на ставния хрущял и костите. Микроелементът мед поддържа нормалното състояние на съединителната тъкан, отговорна за еластичността на кожата и подобрява пигментацията. Витамин D е важен за костите и мускулите, а освен това, подсилва цялостния имунитет.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Приемайте по 1 флакон дневно. За оптимални резултати, приемайте SYSTEM COLLAGEN 11 000 PLUS Х 30 DOPPELHERZ минимум 3 месеца.

Активни съставки за 25ml: колаген хидролизат 11 000mg, хондроитин сулфат 100mg, витамин С 60mg, витамин Д 5mcg, мед 0,3mcg, селен 16,5mcg.
Помощни вещества: вода; колаген хидролизат; подсладител: фруктоза; регулатор на киселинността: лимонена киселина; хондроитин сулфат; L-аскорбинова киселина (витамин С); консервант: калиев сорбат; ароматизант; подсладители: натриев цикламат; ацесулфам-калий и захарин натрий; меден сулфат; натриев селенат; холекалциферол.


други настройки поле доставка