Грижа за коса, кожа и нокти

SENDO ADVANCE 3 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ HIRA

Код на продукта:  
140.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса: Седнете в удобно положение и поставете ръката си върху маса, с длан сочеща нагоре и маншет на нивото на сърцето. Отпуснете се за 5-10 минути преди измерването. Ако сте превъзбудени или под емоционален стрес, това може да повлияе на стойностите на кръвното налягане и пулса. Приемането на течности, също така може да предизвика значителни промени в кръвното налягане. Sendo Advance 3 основава измерванията си на базата на пулса. Ако имате много слаб пулс или много силно изразен аритмичен пулс, това може да повлияе върху измерването.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса e продукт на японския производител Сендо е иновативен апарат предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие. Sendo Advance 3 e на Ваше разположение 24 часа в денонощието, подходящ за всички възрастови групи с интуитивен и ергономичен дизай.  Апарат Сендо Адванс 3 има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. При необходимост от друг размер маншет, той ще бъде доставен в замяна на стандартния без допълнителни разходи. Опционално се предлага маншет за бицепс с размер на обиколката 32-45 см.

Характеристики:
• Точност при отчитане
• Надеждност при дългосрочна употреба
• Апарата е лесен за употреба, който се задейства само с един бутон
• Функция HIRA - отчита и категоризира отклоненията в сърдечния ритъм
• С хипоалергенен маншет
• Индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета
• Практична кутия за транспортиране и защита
•  При Sendo Advance 3 се намалява фактора на човешката грешка и се увеличена прецизността на измерване.
•  За точни резултати при измерване е важно да се запази покой и да се спази правилното поставяне и затягане на маншета. Sendo Advance 3 е проектиран с индикатори за грешка, които сигнализират при неправилно поставен маншет и при движение.
• Сендо Адванс HIRA (Heartbeat Irregularity Rate Analysis): Тази технология служи за анализ на честотата на аритмичен пулс. В момента на засичане апарата запаметява данните. При натрупване в паметта на 7 записа функцията започва да сравнява всеки следващ резултат от отчетен аритмичен пулс и на тази база определя степента на аритмичност спрямо скала съдържаща 4 предварително зададени нива, които служат за отчитане на 4 нива на риск
• Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм. Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.
HIRA технология показва 4 нива на риск на екрана , в зависимост от честотата:
Ниво 0: Няма индикацияНиво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно.Ниво2: Високо – Бъдете предпазливи. Моля консултирайте се с лекар.Ниво 3: Опасно – Незабавно посетете лекар.
* Апаратите на СЕНДО са Клинично тествани и одобрен от европейското дружество по хипертония. 
* Прецизността и надеждността на апарата за измерване на кръвно SENDO ADVANCE 3 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.
Апаратът идва с 5-годишна гарнация от производителя.

В кутията са включени:
Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см. Инструкция за употреба на български език. Батерии (4xAA). Адаптер за включване към ел. мрежа. Удобна чанта за съхранение. Гаранционна карта. 


други настройки поле доставка