Киселини и лошо храносмилане

ОМНИ БИОТИК 6 Х 60ГР

Код на продукта:  
75.99 лв.

Крайна цена с ДДС:Omni Biotic 6 e пробиотик, който подпомага дейността на храносмилателната система, приложим при бебета, деца и възрастни, включително и по време на бременност. Омни Биотик спомага за освобождаването от ферментиращи остатъци и благоприятства абсорбцията на витамини и минерали от храната, също така стимулира производството на ензими, аминокиселини и есенциални мастни киселини. Балансът на чревни бактерии е важен за отстраняването на вредните токсини и гнилостни микроби от храносмилателната система. Дисбаланс често настъпва в следствие на различни негативни фактори: при стрес, нездравословен начин на живот, неправилно хранене или след употреба на лекарства. Омни биотик е комбинация от 6 различни бактериални щама и разтворимите фибри FOS - корен на цикория, подходяща хранителна среда за бифидо и лакто бактериите. Предлага се в удобна опаковка от 60 г.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Състав в 2 г прах: 6 бактериални култури, с 2 милиарда бактерии: 

- Bifidobacterium animalis W53
- Enterococcus faecium W54
- Lactobacillus acidophilus W55
- Lactobacillus casei W56
- Lactobacillus salivarius W57
- Lactococcus lactis W58

Съдържание: царевично нишесте, малтодекстрин, бактериални щамове, фруктоолигозахариди, ензими (амилаза).
Начин на употреба: Вземете 2 г от продукта или количество колкото една равна чаена лъжичка, разбъркайте в 125 мл 1/2 водна чаша с хладка вода и оставете 10 минути, разбъркайте още веднъж и изпийте. Приемайте Омни Биотик сутрин преди закуска или вечер преди лягане. 

Омни Биотик може да разтваряте по Ваш вкус в различни течности: вода, кисело мляко или сок. В случай на непоносимост към фруктоза, оставете продуктът поне 30 минути, разтворен във вода. Продуктът може да се приема от бебета и малки деца и по време на бременност.


други настройки поле доставка